reviews over rijbewijsteam

Beoordelingen van onze cursisten vinden wij heel belangrijk. Zo kunnen wij continue werken aan het nog beter maken van onze dienstverlening en de service die wij bieden. Daarom laten wij graag onze cursisten aan jou vertellen wat ze van ons vinden.

9.5
9

Fijn

Goede advies geeft, op de wegen op tijd instructies geeft en ze zijn geduldig Dhr Quinten. Rijbewijs team stelde mij erg op gemak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen
9

lessen op hoog niveau en klantgericht

enthousiast team ,geeft de juiste feedback op een prettige manier, Rust,en positiviteit met de juiste kennis en ervaring in de lessen. Al deze punten geven aan dat Rijbewijsteam een aanrader is voor iedereen die een rijbewijs wilt halen . Carl.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- middelburg
10

Top instrukteurs en mooie auto's

Ik heb mijn E achter B gehaald via Rijbewijsteam. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Ze beschikken over mooie luxe auto's zoals bijv BMW X3 en De Mercedes E klasse wat de lessen tot een plezier luxe ervaring maakt. De instrukteurs zijn ervaren en weten goed het vertrouwen over te brengen. Al met al een fijne goede ervaring welke zeker een aanbeveling verdiend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen
10

Fijne rijschool (Aanrader)

In 2 maanden mijn rijbewijs gehaald met lessen van Betinho, aardige instructeur, verstrekt duidelijke informatie en houd rekening met je agenda Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg
10

Snel geleerd

Het word eenvoudig uitgelegd dat is fijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goes
10

To the point

Halverwege het jaar was ik vanwege verhuizing en een slecht ervaring met een andere rijschool gestopt met lessen. Eenmaal verhuisd dacht ik opnieuw te proberen met een andere rijschool, Rijbewijs Team dus. Een korte intake gesprek als gevolg en hoppa de weg op, ik had meteen een prettig gevoel over hoe de les wordt gegeven, de manier waarop uitleg wordt gegeven en hoe je met respect wordt benaderd. Dit leidde tot een motor rijbewijs en inmiddels een hele hoop rij plezier op mijn motor. Ik was zelfs zo enthousiast over Rijbewijs Team dat ik vanuit mijn auto Bertinho belde om een proef les te regelen voor mijn vrouw, bij aankomst spelde hij prima mee met de verassing, Een aantal maanden staan er twee motors in de garage, het was gelukt dus. Dank je Rijbewijs Team.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen
9

Super.

Leuke gezellige rijinstructeur. Daarnaast ook altijd goed bereikbaar voor vragen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen
9

Heel erg tevreden!

Blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen! Aardige en rustige rij-instructeur!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oost-Souburg
8

Goede begeleiding en heel vriendelijk.

Als je iets fout doet dat ze je erop aanspreken. Ze willen echt dat je gaat slagen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Traptoren 11
10

Van een Top instructie naar veilig op de weg

Duidelijk en veiligheid gaat voor alles in dit bedrijf
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oost-Souburg
10

Goede begeleiding!

Ik ben nu net begonnen met lessen bij rijbewijs team. Ik krijg veel informatie tijdens de lessen. Voel me op me gemak bij me rij instructeur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen
10

Subliem!Vriendelijke en goede begeleiding.

Ik heb de test gedaan die georganiseerd was door ZLM. Ik kan iedere oudere aanraden om deze rijvaardigheids test te doen, geeft zekerheid en vertrouwen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen
10

Fijne en positieve begeleidin

Na heel veel jaren rijervaring werd ik verrast hoeveel ik nog kon leren in enkele uren tijd. Deze herhalings cursus is zeker niet voor niks geweest . Bedankt voor de positieve inbreng
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen
10

Fijne en professionele rijschool

Mijn ervaring met rijbewijsteam is in 1 woord super te noemen! Bij mijn intakeles heb ik verteld dat ik al enige jaren zonder rijbewijs auto had gereden. Met veel geduld en overtuiging ben ik toch snel en doeltreffend klaargestoomd voor het examen. Dit terwijl ik persoonlijk in een erg moeilijke periode zat. Dus hulde voor het vakmanschap en nogmaals super bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sluiskil
10

Ervaring staat op een

Ik heb Rijbewijsteam als fijne rijschool ervaren en ben heel snel door heel het proces van de auto gegaan door de goede tips en voorbereidingen van mijn instructeur (Paul Wielemaker en Betinho de Voogd bij mijn Theorie). Beide konden ze goed helpen door de lange ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen
9

heel behulpzaam en hartstikke goed

de mensen van rijbewijs zijn allemaal heel aardig en zeker heel behulpzaam, als je iets niet snapt leggen ze het gelijk uit. ze worden niet boos als je iets verkeerd doet maar zeggen hoe het wel moet. zeker een aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oost-Souburg
10

Een mooie ervaring die voor veel zelfvertrouwen achter het stuur zorgt.

Ik heb ondertussen 2 rijbewijzen behaald bij Rijbewijs Team.(Scooter en auto) Beide keren ben ik goed geholpen en heb op professioneel niveau les gekregen waarbij de instructeurs specifiek keken naar mijn niveau en er alles aan doen om dat te verbeteren. In het pakket had ik ook 4 theorielessen genomen waarbij de instructeurs duidelijk uitleggen wat de regels zijn en hoe we deze moeten interpreteren. Duidelijk genoeg dat je je examen kan halen in 1 keer, en kunt toepassen in het verkeer zelf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen
9

Ik voelde mij veilig bij rijbewijsteam!

Ik heb rijlessen bij rijbewijsteam gevolgd en een theoriecursus. Tijdens de rijlessen ben ik erg goed geholpen en voelde ik mij altijd veilig! De theoriecursus heeft mij goed geholpen om te slagen!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen
10

Gewoon TOP!

Afgelopen zomer heb ik mijn rijbewijs behaald bij Rijbewijsteam. Ik ben zeer tevreden over deze rijschool. Ze hebben een mooi en vernieuwd kantoorpand. Alles is erg goed geregeld en ik raad de theorie cursus echt aan. Tijdens mijn rijlessen heb ik goede begeleiding gehad, de lessen waren leerzaam en zeker ook leuk. Ik vind het een te gekke rijschool!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnemuiden
10

Geweldige ervaring om bij deze rijschool m’n rijbewijs te hebben gehaald.

Hele fijne rijschool waar ik mijn motor rijbewijs bij heb gehaald. Goede service. Veel geduld tijdens het oefenen. Bethino heeft echt veel kennis en geduld om je alles goed aan te leren. Ik zou deze rijschool bij iedereen kunnen aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen
10

Een zeer aan te raden rijschool!

Ik zat eerst bij een andere rijschool, maar omdat ik daar totaal niet aan mijn rij-uren kwam ben ik overgestapt naar Rijbewijsteam. Dat was mijn beste keuze die ik heb gemaakt. Mijn rijinstructeur had veel geduld met me. Hij legt alles goed uit. Hij neemt de tijd voor je. En bovendien; Ik kon de uren inplannen die ik nodig had en ze werden niet geannuleerd. Kortom; Kies voor Rijbewijsteam!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oost-Souburg
10

Beste ervaring

Hele vriendelijke mensen daar service uitstekend ze helpen je met alles wat nodig is beter kan gewoon niet ik kan aankomende zomer lekker op me motor touren nu ik me motor rijbewijs bedankt betinho voor alles mvg
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg
7

Leren met plezier

De ene rijinstructeur werkt beter dan de ander, al staat de leerling/cursist wel centraal. Tijdens het rijden leer je niet alleen veel je kan er ook heel veel plezier in hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen
23 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Rijlessen van maandag t/m zaterdag

Kantoor geopend op dinsdag t/m vrijdag van 12u30-17u30

Adres

President Rooseveltlaan 768, 4382 NB Vlissingen

Telefoon

0118 440 404

E-mail

info@rijbewijsteam.nl

meld je vandaag nog aan. alles voor jouw rijbewijs.

Samen met jou doen wij er alles aan om zo snel, zo goed en zo leuk mogelijk je rijbewijs te halen voor auto (B+E), motor en scooter. Maar ook voor theorielessen, taxibewijs, WRM, code95 en het volgen een opleiding voor rijinstructeur kun je bij ons prima terecht. Wij zijn niet voor niets marktleider in Vlissingen, Middelburg en Goes. Maar ook op andere plaatsen op Walcheren, de Bevelanden, Zeeuws-Vlaanderen zie je ons rondrijden. We zijn er voor heel Zeeland!

Gratis proefles