In een keer klaar, met ons bromfiets+ pakket!

Wie een bromfietsrijbewijs wil halen moet naast theorie-examen ook een praktijkexamen afleggen. Wie snorfiets wil gaan rijden moet ook bromfietspraktijkexamen doen. Bij ons kan je 2x 2uur examens oefenen. Samen met de instructeur worden je resultaten nagelopen.
Thuis zorg je er voor dat je voldoende geleerd hebt voor deze training.
 
Omdat wij beschikken over een interactief Activeboard en een modern DVD-theoriesysteem, identiek aan dat van het CBR, wordt je kans van slagen erg groot.
Het praktijkexamen bromfiets wordt afgenomen op de openbare weg. Verkeersdeelneming staat centraal maar de examinator beoordeelt ook of de kandidaat de bromfiets goed beheerst.
De examinator volgt de kandidaat op een eigen bromfiets.

Bromfiets+ pakket bestaat uit: 2x 2uur theorietraining, theorie-examen, 4 praktijklessen, praktijkexamen.

Rijbewijsteam beschikt over drie Sym Orbit II scooters. 
Van helmen, handschoenen en jassen, alle in verschillende maten, kan tijdens de rijlessen gratis gebruik gemaakt worden!

Wanneer je bent geslaagd voor het bromfietspraktijkexamen moet je met een pasfoto naar het gemeentehuis waar je woonachtig bent om tegen betaling** je rijbewijs aan te vragen. Gemiddeld kan je het rijbewijs na 5 werkdagen gaan ophalen. Je mag niet gaan rijden met een brom-, snorfiets of brommobiel voordat je het rijbewijs daadwerkelijk hebt opgehaald.