Rijschool Middelburg

Vanaf je 17e mag je het rijbewijs halen. Met 16,5 mag je al van start! Rijbewijsteam rijschool mMiddelburg is voor jou de beste keuze. Wij hebben altijd altijd plaats voor jou. Wij zorgen voor een rijopleiding die voldoet aan jou wensen. Wij stemmen onze manier van lesgeven op jou af en bepalen samen welk lespakket het beste bij jou past. Neem contact met ons op voor een afspraak en vraag naar onze rijschool in Middelburg.

Rijschool Middelburg Motor

Al jaren verzorgen wij de opleidingen voor de motor met succes.
Nu de zomer weer voor de deur staat merken we dit weer in onze aanmeldingen. Ook bij het CBR begint het drukker te worden met de aanvragen. Wacht niet te lang en voorkom dat je de dupe wordt van een wachttijd.
Spreek snel een intake af en start met het behalen van je motorrijbewijs in Middelburg bij Rijbewijsteam

Kwaliteit rijschool in Middelburg

Rijbewijsteam staat voor kwaliteit. Dit is op verschillende manieren terug te zien aan onze rijschool in Middelburg. Zo zijn onze rijinstructeurs werkzaam als zelfstandigen; waardoor ze net dat stapje extra doen. Ze zijn kundig en ervaren. Onze auto`s goed onderhouden. Gedurende je hele rijopleiding zul je rijles krijgen in dezelfde lesauto en van dezelfde rijinstructeur. Op die manier wordt je zo snel mogelijk klaargestoomd voor het praktijkexamen.

slide1.jpg

Heeft het halen van je rijbewijs haast? Je kunt ook altijd een spoedcursus volgen bij onze rijschool in Middelburg. Rijbewijsteam zorgt ervoor dat jij binnen 10 dagen je rijbewijs hebt!

     download.jpg

    Flinke kortingen op onze
    auto pakketten!

Leermiddelen bestel je eenvoudig online via onze webshop.

#banner1 #banner2

Rijschool Rijbewijsteam theoriecursus.

In Middelburg en Vlissingen zijn wij een van de weinige rijscholen die een klassikale
theoriecursus aanbieden.