Welke rijopleiding past bij jou?

Een intake is een oplossing om erachter te komen welke opleiding het beste bij jouw past.
Je gaat 75 minuten met een instructeur op pad, tijdens deze rit zal de instructeur een inschatting maken welke handelingen je makkelijk en minder makkelijk eigen maakt.
Dit advies kan je gebruiken om je keuze voor een opleiding gemakkelijker te maken.

 

Losse lessen.

Beperkt in je vrije tijd of betaal je liever per les? Dan is losse lessen iets voor jouw.
Plan je lessen in wanneer het goed uitkomt, wat meer lessen als de tijd het toelaat en wat minder wanneer je het drukker hebt. Na afloop van de les reken je af met de instructeur. Op deze manier ben je enorm flexibel tijdens het volgen van je opleiding.

 

Instappakket.

Al eerder auto gereden of wil je starten met een basispakket? ga dan voor ons instappakket.
Dit pakket bestaat uit 20 rijlessen en een praktijkexamen. Natuurlijk is het altijd mogelijk om, indien nodig, extra lessen erbij te nemen. 


Compactopleiding.

Een compleet pakket met examengarantie! In dit pakket zitten 25 praktijklessen, een tussentijdse toets, een praktijkexamen en een herexamengarantie.
Een gemiddeld cursist gaat na de 25e les op tussentijdse toets. Een examinator van het CBR beoordeeld het bereikte niveau van de cursist en wanneer de bijzondere manoeuvres goed en vooral veilig worden uitgevoerd wordt hiervoor vrijstelling verleend bij het eerste praktijkexamen. Met een vrijstelling op zak kun je optimaal trainen op de onderdelen die nog verbeterd moeten worden voordat je op examen gaat. Gaat het eerste praktijkexamen onverhoopt toch mis, dan betalen wij het eerste herexamen.